Anawi to na otvorení NewYorker v Prešove roztočila

25.04.2008 Prešov

Uvoľnená atmosféra a výborná zábava – také bolo otvorenie predajne New Yorker v Prešove vo štvrtok 24.4.2008
Prešov, 25.4.2008 – V prešovskom zábavno-obchodnom centre MAX to žilo! Konalo sa tu totiž otvorenie najväčšej predajne New Yorker na Slovensku. Práve do New Yorker zavítala i slovenská speváčka Anawi. Svojimi hitmi z nového albumu a moderovaním súťaží pre návštevníkov poriadne rozprúdila atmosféru. Otvorenie obchodu bolo skutočne výnimočné a nielen tínedžeri si prišli na svoje. DJ JTBIG po celý deň mixoval najnovšie hity a návštevníci s veľkým záujmom využili stylingový kútik kaderníctva KLIER, kde sa mohli zadarmo nechať učesať podľa najnovších módnych trendov.

Prvý deň New Yorker v Prešove bol v znamení super zábavy. Anawi roztancovala celú predajňu svojimi hitmi a spríjemnila návštevíkom nakupovanie moderovaním množstva súťaží. V nich mohol každý vyhrať zaujímavé ceny a príjemne sa pobaviť. Image sympatickej speváčky upravili profesionálni hair-stylisti z kaderníckeho salónu KLIER a tiež kúsky z najnovšej letnej kolekcie amisu a fishbone sister od New Yorker, ktoré si sama vybrala. S Anawi to v Prešove skrátka poriadne ožilo!

O dobrú atmosféru sa v New Yorker staral aj DJ JTBIG, ktorý celý děn mixoval štýlovú hudbu. Súťaže a krátke rozhovory zákazníkov s Anawi nielen o móde pritiahli do New Yorker davy návštevníkov, ktorí tu nakúpili trendy oblečenie za veľmi priaznivé ceny. Veľký úspech mal aj kadernícky kútik, kde hair-stylisti vytvárali trendy účesy. Tie boli nielen zaujímavé, ale tiež veľmi slušivé. Program bol vskutku bohatý. Zákazníci odchádzali z predajne New Yorker spokojní, plní elánu a nadšení.

New Yorker tu na viac ako 1 550 m2 predstavil novú letnú kolekciu 2008 svojich piatich exkluzivnych značiek amisu, fishbone, fishbone sister, smog a censored. Nový obchod je už 16. pobočkou tohto módneho predátora na Slovensku. V New Yorker si prídu na svoje nielen tínedžeri, ale aj tí, ktorí sa zaujímajú o najnovšie svetové trendy a chcú byť vždy in. Návštevníci si tu môžu vyberať z ležérnych outfitov, trendy modelov a doplnkov alebo z najnovšej kolekcie plaviek a spodnej bielizne. Prídite i Vy navštíviť novootvorenú predajňu New Yorker v zábavno-obchodnom centre MAX v Prešove.

New Yorker v Prešove je už 16. otvoreným obchodom na Slovensku a viac ako 609. predajňou v Európe.
 

Vyberte región